Välkommen till Lysekil City Rooms kära gäst

Vi började vår restaurang & boende verksamhet år 1988 i Lysekil. Sedan dess har vi haft nöjet att få många stamgäster och återkommande kunder.Att leverera en bra service och flexibilitet är för oss en självklarhet i företaget. Vi har flertal unika fastigheter som genomgått total ombyggnationer genom åren för att kunna leverera en hög standard. På Skottegatan 8 har vi fem dubbelrum ,ett enkelrum & fyra lägenheter. Våra rum har eget badrum, kyl m. frys fack & en härlig nattsömnen får ni i lokalt tillverkade Carpe Diem sängar . Dessa rummen har tillgång till ett stort gemensamt kök, och även tvättstuga. Vi har ofta företag som hyr rum under längre period och då är det till stor fördel för våra gäster att laga sin egna mat. På utsidan finner ni en lugn uteplats med möjlighet till grillning eller koppla av i solen. Det finns stora parkeringar intill vår fastighet & ni har bara 150meter till kungsgatan som är vår affärsgata med cafer & restauranger.

På norrakvarngatan 7A har vi den gamla biografen ''STORAN'' som byggdes om till lägenheter år 2005. Lägenheterna är från ettor till fyra rummare.

Alla lägenheter är fräscha och fina med franska balkonger mitt i stadens hjärta.

Ett flertal utav lägenheterna har havsutsikt och liten balkong där man kan avnjuta sin frukost till soluppgången, eller varför inte färska skaldjur i solnedgången!

De har tvättmaskin och torktumlare.Fullt utrustade kök, TV & Wi-Fi

Parkeringsplatser för våra boende, ''först till kvarn''

Vi har även lägenheter vid det kända promenadstråket & klipporna runt Stångehuvud samt Pinnevik med sitt barnvänliga bad.

Härlig havsutsikt och nybyggda 2017.Dessa har parkering, badrum, tvättmaskin, Tv , Wi-Fi m.m

Recensioner

Boka